Palvelut

Kameravalvonta

Toteutamme omalla laadukkaalla ja varmatoimisella tuotemerkillämme kameravalvontajärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaan.

Käytämme varmatoimisia, luotettavia ja helppokäyttöisiä laitteita ja järjestelmiä jotka muuntuvat hyvin eri asiakkaiden tarpeisiin. Kauttamme kokonaisvaltainen järjestelmän suunnittelu, toteutus ja huolto.

Asennamme langalliset ja langattomat, niin analogiset kuin IP-pohjaisetkin valvontajärjestelmät. Käyttämämme järjestelmät toimivat myös reaaliaikaisesti älypuhelimilla.

Nykyaikaisilla valvontalaitteilla saadaan tunnistettavaa kuvaa myös hämärässä ja jopa pimeässä. Kun asiaton oleskelu alueella saadaan kuriin, lisätään samalla myös henkilöturvallisuutta. Kameravalvonnasta kertovat tarrat ikkunoissa ja yleisissä tiloissa ehkäisevät jo sellaisenaan murtoaikeita.

Suosittelemme asiakkaillemme järjestelmän toteuttamisen yhteydessä huoltosopimuksen tekoa, näin laitteiden ja järjestelmän elinkaari pitenee huomattavasti.

Olemme toteuttaneet kameravalvontajärjestelmiä mm. kunnille, yhteisöille, yrityksille, teollisuuslaitoksiin, pankeille, liikuntahalleihin, terveyskeskuksiin sekä hoitolaitoksiin.

Tuotteet ja järjestelmät toimitetaan asennettuna, koekäytettynä ja käyttöopastettuna.

Asentamissamme kameravalvontajärjestelmissä käytämme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

ST (kamerat & tallentimet)

Alnet (valvontaohjelmistot)

UTC Fire & Security (akut, kamerat, verkkolaitteet ym.)

Kulunvalvonta

Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät auttavat yritystä hallitsemaan henkilöiden liikkumista kiinteistöissä ja niihin liittyvillä ulkoalueilla. Näin suojataan yrityksen, asiakkaiden ja henkilökunnan omaisuutta sekä toiminnassa tarvittavia tietoja valvoen, rajoittaen ja ohjaten liikkumista yrityksen alueella.

Kulunvalvontajärjestelmä vähentää turvallisuusriskiä ja helpottaa jokapäiväisiä rutiineja.

Luvattomien henkilöiden kulku yrityksen tiloissa estetään ja henkilökunnan kulku ohjataan vain sallituille alueille. Sähköisen lukituksen ja kulkutunnisteen avulla yritys pääsee myös eroon hankalasti hallittavista mekaanisista avaimista. Kulkutunnisteiden oikeuksia on helppo muuttaa ja katoamistapauksissa niiden toiminta voidaan nopeasti estää.
Olemme toteuttaneet kulunvalvontajärjestelmiä mm. kunnille, teollisuuslaitoksiin, pankeille, yrityksille, yhteisöille.

Suosittelemme asiakkaillemme järjestelmän toteuttamisen yhteydessä huoltosopimuksen tekoa, näin laitteiden ja järjestelmän elinkaari pitenee huomattavasti.

Asentamissamme kulunvalvontajärjestelmissä käytämme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

ATS (näppäimistöt, lukijat, etätunnisteet ym.)

Esmi (näppäimistöt & lukijat)

Axema (näppäimistöt & lukijat)

Bewator (näppäimistöt, lukijat, etätunnisteet)

Hälytin- ja rikosilmoitinjärjestelmät

Toimitamme ja asennamme monipuolisia hälytin- ja rikosilmoitinjärjestelmiä turvaamaan koteja, yrityksiä, virastoja sekä laitoksia.

Olemme Finanssialan Keskusliiton hyväksymä murtohälytin- ja rikosilmoitinliike, todistus n:o RIL15 073.

Olemme asentaneet hälytin- ja rikosilmoitinjärjestelmiä mm. teollisuuslaitoksiin, kouluihin, virastoihin, urheiluhalleihin, pankeille, yrityksille sekä yhteisöille.

Suosittelemme asiakkaillemme järjestelmän toteuttamisen yhteydessä huoltosopimuksen tekoa, näin laitteiden ja järjestelmän elinkaari pitenee huomattavasti.

Olemme valtuutettu Jablotron-hälytysjärjestelmien suunnittelu- ja asennusliike.

Jablotron JA-100 on vallankumouksellinen sisätiloja suojaamaan suunniteltu langaton järjestelmä. Se sopii yhtä hyvin asuintiloihin kuin liiketiloihinkin, toimistoihin, varastoihin, työverstaille jne. Järjestelmä osaa ilmoittaa sisäänmurtautumisista, tulipaloista, terveysongelmista ja muista mahdollisista turvariskeistä. JABLOTRON 100 hälytysjärjestelmän tarjoama langattoman ja langallisen teknologian yhdistelmä takaa siistin ja samalla kukkaroa säästävän asennuksen. JABLOTRON 100 ei suojaa sinua ainoastaan varkailta, vaan myös tulipaloilta, vesivaurioilta tai kaasuvuodoilta. Sen avulla voi säätää lämpötilaa tai laittaa vaikkapa saunan lämpiämään. Ota huipputeknologiasta kaikki irti!

Ilmaisen käyttäjätilin ansiosta voit hallita JABLOTRON 100 hälytysjärjestelmää kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen avulla kaikkialta. Hallitse järjestelmää ja valvo tilannetta rajoituksitta. Järjestelmä tarjoaa myös kotiautomaation (lämmönsäätö, laitteiden aktivointi liiketunnistimilla, avaustunnistimilla tai kauko-ohjaimella).

Lue lisää Jablotron 100-hälytinjärjestelmästä.

Lataa Jablotron tuotekatalogi tästä.

Jablotron-tuotteiden lisäksi käytämme hälytinlaitteiden asennuksissa ATS-tuotteita (liikeilmaisimet, ovi- ja ikkunamagneetit, keskukset, etälukijat, etätunnisteet, savun- ja kosteudenilmaisimet ym.).

Hoitajakutsu- / Dementiahälytinjärjestelmä

Hoitajakutsujärjestelmä:

CareCom -hälytysjärjestelmä mahdollistaa potilaille yksinkertaisen tavan saada yhteys hoitajaan. Potilaat voivat kutsua hoitohenkilökuntaa langattomalla rannehälyttimellään tai hälytyksen tekemiseen on valittu jokin toinen henkilön toimintakykyä tukeva tapa. Hoitajat saavat potilaan kutsun hälytysviestinä ja heillä on mahdollisuus ottaa puheyhteys hälyttäneeseen asiakkaaseen.

Hälytysviesti välittyy tarpeittenne mukaisesti juuri tietylle hoitajalle tai useammalle vastaanottajalle. Hälytys voidaan välittää näyttölaitteisiin, langattomiin puhelimiin, mobiililaitteisiin ja tietokoneiden näytölle. Hoitajat saavat asukkaan kutsun hälytysviestinä ja heillä on mahdollisuus ottaa puheyhteys hälyttäneeseen asukkaaseen tarpeen mukaan. Hälytysjärjestelmän kaikki tapahtumat kirjautuvat lokitietoihin ja niitä voidaan tarkastella myöhemmin ja niistä voidaan ottaa raportteja.

Muistihäiriöisten kulunvalvonta:

Sairaaloiden hälytysjärjestelmä sisältää usein kutsujärjestelmän lisäksi poistumisvalvontajärjestelmän. Potilaalla saattaa olla tarve lähteä oman turvallisen osaston ulkopuolelle ja hoitajien on tärkeää saada poistumisesta tieto nopeasti. Muistihäiriöisten poistumisvalvontajärjestelmä sisältää ovivalvonnan laitteet halutuille oville ja hisseihin. Poistumishälytysten anto voidaan ajastaa eri vuorokauden aikoina eri tavalla. Valvonta voidaan myös laittaa päälle tai pois yksinkertaista web-ohjelmistoa käyttäen.

Asennamme vanhusten palvelukeskuksiin, terveyskeskuksiin sekä hoitolaitoksiin rannekkeilla toimivia hoitajakutsu- ja dementiasulku-järjestelmiä, sekä verkon kautta toimivia kamerahätäkutsujärjestelmiä virastoihin ja sosiaalitoimistoihin yms.

Hoitajakutsu- sekä dementiahälytinjärjestelmiä asentaessamme käytämme Tunstall-tuotteita.

Lukitukset ja oviautomatiikka

Asennamme lukot, helat sekä sähköisen lukituksen ja oviautomatiikan kymmenien vuosien kokemuksella. Sarjoitamme kotisi lukot tarpeidesi mukaan joko samalle avaimelle tai yleisavain-periaatteella. Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme yhteistyössä kanssanne tarpeisiinne sopivan lukoston.

Myymälästämme löydät mekaaniset ja sähköiset lukkorungot, sähköisen lukituksen tarvikkeet, avainpesät, helat, painikkeet, vetimet, avaimet, ovensulkimet, telkisuojat, kalustelukot, riippulukot, avaimenperät, ovisilmät, varmuusketjut, avainkotelot ja monet muut alan tarvikkeet.

Liikkeellämme on Abloy, ilOQ, KABA sekä Dorma – valtuudet. Olemme Finanssialan Keskusliiton hyväksymä lukkoliike, todistusnumero: LSL15 072.

Lue lisää iLOQ-digitaalisesta lukituksesta.